top of page

For deg som er yogalærer, studio og/eller driver en yogalærer utdannelse og

ønsker å være med på å skape mer tilgjengelighet, inkludering og mangfold.

Min livserfaring og yogareise har gitt meg spisskompetanse innenfor det å bevege seg i en større kropp. Men min største AHA-opplevelse, som jeg elsker, er at det jeg har lært også passer for så mange andre kroppsfasonger.

 

Det kan være ulike årsaker til at vi noen ganger i livet trenger å bevege oss på mer tilgjengelige måter. Det kan være fysisk, mentalt eller emosjonelt. Det er så viktig å romme hele mennesker. Slik kan alle få utbytte av yoga og yogastillinger på sin unike måte, i en sunn, trygg, nærende og gøy praksis. Dette baseres på en dyp forståelse for hvordan kroppen/anatomien fungerer, - og samtidig med en forståelse av at vi er så mye mer enn vår kropp.

Dette brenner jeg for!

Jeg ønsker å dele mine erfaringer og kunnskap om hvordan møte, skape plass og bevege seg fritt i ulike kropper.

Dette tilbyr jeg

+

1-1 samtaler

Samtaler der vi sammen ser på spørsmål, utfordringer og løsninger. Hva vi snakker om er opp til deg. 

Hovedsakelig vil samtalene være online via zoom, men kan også gjennomføres i studio. 

+

Workshop

I workshopen "Tilrettelegging og tilgjengelighet i yogarommet" deler jeg mine beste verktøy, slik at du kan møte dine stuenter og deres behov med selvtillit og kunnskap.

+

Gjestelærer

For deg som driver en yogalærerutdannelse og ønsker å være med på å skape mer tilgjengelighet, inkludering og mangfold i yogabransjen. 

Sammen skreddersyr vi et opplegg som passer for din yogautdannelse

+

Jeg var så heldig å bli kjent med Kristine under Oslo Yogas Yogalærer, grunnutdanning.

 

Kristine har mye kunnskap innen yoga og er i en egen liga når det gjelder tilrettelegging og tilpasning. Hun har lært meg utrolig mye om ulike måter å gjøre en stilling/asana på. Kristine er et varmt og vinnende menneske. Hun får deg til å føle deg velkommen og god nok akkurat som du er.

 

 Jeg er utrolig takknemlig for alt Kristine har lært meg og gir henne de varmeste anbefalinger!

Brit Lise

1:1 samtaler

+

Kjenner du deg igjen i noe av dette...

- Lyst til å gjøre yogaklassene dine mer inkluderende og tilgjengelige for ulike kropper?

- Usikker på hvordan møte noen av studentene dine der de er?

- Mangler du noen verktøy i verktøykassen din?

- Har du spesifikke spørsmål eller problemstillinger du ønsker hjelp til å løse?

- Ønsker du en sparringspartner? En du kan spørre alle spørsmålene du lurer på? Der ingen spørsmål er dumme og du ikke trenger å bekymre deg over om du fornærmer noen? 

...da er 1-1 samtaler for deg.

Dette er noe av det jeg brenner aller mest for!

Samtaler der vi kan dele kunnskap og erfaring slik at flere føler seg tryggere i møte med ulike kropper. Vi trenger alle en sparringspartner av og til. Jeg setter utrolig pris på de samtalene jeg har med mine venner og kollegaer. Særlig setter jeg pris på de ærlige samtalene der jeg kan spørre de som lever i en annen kroppen enn min om hvordan de opplever ulike asana. Noen ganger er det vanskelig å vite noe om noe du aldri har opplevd selv. 

Disse samtalene er ment å være nettopp det, samtaler. Samtaler der vi sammen ser på spørsmål, utfordringer og løsninger. Hva vi snakker om er opp til deg. 

Hovedsakelig vil samtalene være online via zoom, men kan også gjennomføres i studio. 

Usikker på om dette er for deg?

Vi kan møtes til en 20 min uforpliktende og gratis samtale online for å se om dette er noe for deg.

Fyll inn skjemaet HER, så hører du fra meg. 

1-1 Samtaler

+

Hi Kristine, it’s Angela from Jess’ YTT. I just wanted to say a huge thank you.  It was sooo nice! I’m very happy about and grateful for the wisdom you shared with us, I loved your videos & your whole perspective, very inspiring!

Angela

+

Workshop

Tilrettelegging og tilgjengelighet i yogarommet

+

5 timers workshop med blanding av teori og praksis for deg som er yogalærer og:

- Har lyst til å lære mer om hvordan du kan gjøre yoga mer inkluderende og tilgjengelig

- Vil du føle deg tryggere på at du kan tilrettelegge yoga (asana) for ulike kropper

- Ønsker at ditt yogarom/studio skal være en trygg og raus plass hvor alle deltakerne føler seg velkommen

I denne unike workshopen vil jeg dele mine beste verktøy med deg, slik at du kan møte dine studenter og

deres behov med selvtillit og kunnskap.

 

Jeg ønsker at du sitter igjen med en større bevissthet, selvtillit og kunnskap rundt tilgjengelig /funksjonell yoga og konkrete, gode verktøy som du kan bruke i din undervisning, og i din egenpraksis.

 

Vi vil være innom temaer som:

- Språk

Tilgjengelighet

- Props

- Asana, Variasjoner

Workshopen blir til sammen med deg som er med, ingen workshop vil derfor være lik. 

Noe som er utrolig spennende! Det settes av tid til (verdifulle) samtaler hvor vi reflekterer og deler rundt egne erfaringer som yogalærer, og i egen kropp. Slik kan vi lære av hverandre.

Hvorfor er dette tema viktig?

Jeg har hatt mange samtaler med andre som dessverre har hatt mindre positive opplevelser i yogarommet. De har snakket om erfaringer som å bli dratt i, ignorert, snakket ned til, ikke inkludert og noen har regelrett fått beskjed om at yoga ikke er for de og bedt om å forlate rommet før timen har begynt. Og nei, det handlet ikke om nivået på timen! Når jeg hører på slike historier blir jeg sint på veiene av de som opplever dette, men jeg blir også skuffet over at slike opplevelser skjer. Men det gjør også at jeg brenner enda mer for det som får hjerte mitt til å gløde litt ekstra. Yoga der du er i den kroppen du har!

 

Jeg vet at de fleste yogalærer er inkluderende mennesker, men dessverre har jeg også fått oppleve å bli overlatt til meg selv i yogarommet. Jeg har kjent på mye sårhet og frustrasjon under praksis, der jeg virkelig kunne trengt tilrettelegging og/eller hjelp til å finne veien inn i en komfortabel stilling eller finne en måte å gjøre en asana/flow mer tilgjengelig på.

Yogalærere med trygghet, selvtillit og kunnskap i møte med ulike kropper og funksjoner, vil skape færre slike opplevelser. 

Min yogapraksis endret seg når jeg fant funksjonell tilnærming til bevegelse. Denne tilnærmingen viste og lærte meg frihet i bevegelse. Endelig kunne jeg bevege kroppen med frihet, omsorg og kjærlighet.

Har du lyst kan du Les mer om workshopen her.

Workshop

+

Kristine is not only a fantastic yoga teacher with a lot of knowledge, but she's also an incredibly kind and compassionate person who teaches with respect and warmth. 

Kristine is a guest teacher for my 200 hour yoga teacher training and gives online sessions on accessible yoga as a mixture of pre-recorded videos and live calls. 

She is a joy to collaborate with and my students love learning from her. I can recommend her without hesitation - she is brilliant!

Jessica Rabone

+

Yogautdannelse - gjestelærer

For deg som driver en yogalærerutdannelse og ønsker å være med på å skape mer tilgjengelighet, inkludering og mangfold i yogabransjen. 

Med workshopen "Tilrettelegging og tilgjengelighet i  yogarommet" deler mine beste verktøy med dine deltakere, slik at de kan møte sine studenter og deres behov med selvtillit og kunnskap. Studentene sitter igjen med en større bevissthet, selvtillit og kunnskap rundt tilgjengelig /funksjonell yoga og konkrete, gode verktøy som de kan bruke i sin undervisning, og i sin egenpraksis.

 

Vi er innom teamer som:

- Språk

Tilgjengelighet

- Props

- Asana, Variasjoner

Les mer om workshopen her

 

Workshopen kan gjennomføres:

- Digitalt med med en blanding av ferdig innspilte videoer og fellessamling via zoom

- Fysisk oppmøte

Er dette interessant, ta kontakt så skreddersyr vi sammen et opplegg som passer perfekt for din yogalærerutdannelse.

Gjestelærer

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat for å se om dette er noe for deg,

ditt studio og/eller din yogalærerutdannelse

 

For mer informasjon, spørsmål, pris, tilgjengelighet og booking,  ta kontakt via skjemaet eller send meg en mail på formfullyoga@gmail.com

Kontaktskjema

Du hører fra meg snart!

bottom of page