Formfull workshop

Oslo Yoga, Sagene

Workshopen for deg med en formfull kropp og som ønsker å prøve yoga. 

 

Yoga er ikke for meg, tenkte jeg. Jeg er for stor. Jeg kommer ikke til å få det til. De andre kommer til å se på meg. Så prøvde jeg likevel, og fikk opplevelsen av at yoga var for meg også – selv om min kropp er større enn gjennomsnittet. I yoga kunne jeg komme og bare være. Føle at jeg mestret – ikke alt, men alltid noe. Når jeg hadde det vanskelig var yogatimene et sted der jeg kunne komme og bare være. Være meg. Når jeg hadde det fint ble yogatimene et sted jeg kunne kjenne på gleden over det også. 

 

Dette vil jeg dele. Dele med andre som har litt lyst, men som kanskje ikke tør. Mange tror at yoga bare passer for myke og slanke kropper. Det kunne ikke vært lengre fra sannheten. Alle har en yogakropp! Det viktigste er å finne en instruktør som kan hjelpe deg med å tilpasse yoga for din kropp. Du må nemlig ikke endre kroppen for å passe til yoga. Kroppen din er ikke et problem som må fikses. 

 

Yoga med en større kropp kan by på ulike utfordringer; for eksempel at kroppsdeler stopper i andre kroppsdeler. I Formfull Yoga vil vi sammen se på ulike tilpasninger og tips til hvordan vi kan gjøre ulike stillinger mer tilgjengelig. Blokker, belter og puter er viktige verktøyene, og vi kommer til å bruke alle.  Klarer du for eksempel ikke å sette hendene i gulvet foran deg, løfter vi gulvet opp til deg ved hjelp av blokker.  

Vi starter timen med å roe ned, lande i kroppen og skape kontakt med pusten. Etterhvert beveger vi oss sakte inn i det som kalles mer dynamiske asanas (det er ulike stillinger). Vi flyter rolig i takt med pusten og underveis i timen vil du kjenne på varme, samt bli utfordret i noen stillinger. Timen avsluttes med en god avspenning.

Vi vil jobbe med styrke, bevegelighet, balanse og avspenning.

  

Sted:  Oslo Yoga
           Kristiansands gate 2

           0463 Oslo

Dato:    Lørdag 15 februar 2020​

Tid:       kl:14.00 - 16.00

Nivå: Nybegynnervennlig

 

Pris: 200kr

Booking: Trykk her

 

  

Kontakt meg

formfullyoga@gmail.com

 

47 41 70 11

Sosiale medier
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Kristine Sofiedal. Proudly created with Wix.com