Formfullyoga.jpg
Yoga for alle

Formfull Yoga

untitled--11.jpg
Meditasjon_bru.jpg
Om Formfull Yoga

Yoga er ikke for meg.. Jeg er for stor. Jeg kommer ikke til å få det til. Jeg er ikke myk nok. De andre kommer til å se på meg. Dette var tanker jeg hadde før jeg prøvde yoga. Men jeg hoppet i det og etterhvert opplevde jeg at yoga var for meg også – selv om min kropp er større enn gjennomsnittet. I yoga kunne jeg komme og bare være. Føle at jeg mestret – ikke alt, men alltid noe.

I 2018 startet jeg Formfull Yoga for dette vil jeg dele! Dele med andre som har lyst, men som kanskje ikke tør. Uansett størrelse. Mitt ønske og håp igjennom yoga er å skape en plass der det er rom for alle. Et trygt og inkluderende sted; et sted der du føler deg sett, føler mestring og at du er bra nok akkurat som du er. Mitt ønske er å gjøre yoga så tilgjengelig som mulig, for så mange som mulig.

 

Gjennom yoga kommer vi i kontakt med kroppen igjen og kan starte reisen mot et liv i balanse. 

 

Vi går alle igjennom utfordringer på ulike stadier i livet vårt. Det er naturlig og en del av det å være i live. Svangerskapsdepresjon, utbrenthet og et negativt selvbilde er alle deler av min historie. For meg var og er yogaen en viktig del av hvordan jeg jobber med dette. Yoga har for meg betydd en vei tilbake til livet, til et liv jeg ønsker for meg selv. 

 

Yoga har gitt meg et avslappet forhold til egen kropp. JA, den er større enn gjennomsnittet, men den er helt fantastisk i alt den får til! Jeg vil spre kroppspositivisme, mestring og glede igjennom yoga.

En søkende sjel, evig student og alltid under utvikling. 

Utdannelse:

Heart + Bones: Modern Yoga Certificate ( pågående)

OsloYoga 300T Yogalærer Grunnutdannelse (desember 2020)

Yoga for All 35H (februar 2020)

YogaWorks 200H Teacher Training (september 2018)
Alle har en yogakropp, det gjelder å finne ut av hva din kropp trenger og klarer akkurat nå. Tilpass din yoga praksis etter dette. Det handler om å ta gode valg for deg selv, både på og av matten. 

 

 

Kom som du er, bruk det du har og gjør det du kan. 
- Kristine
Lurer du på noe?
Fyll inn skjemaet under
 
Påmelding til nyhetsbrev
Kontakt meg

formfullyoga@gmail.com

 

47 41 70 11

Sosiale medier
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Kristine Sofiedal. Proudly created with Wix.com