Tilgjengelig på nettet

Copy of Slow Flow - Zoom

Dynamisk yogatime i rolig flyt

  • 990 norske kroner
  • Livestream via zoom

Tjenestebeskrivelse

Slow flow er en rolig dynamisk form for yoga som passer for alle uansett alder og nivå. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på kurset. Det vil bli gitt god veiledning og de ulike asana (stillingene) vil bli vist og gjennomgått. Vi begynner timen med å roe ned, lande i kroppen og skape kontakt med pusten. Etterhvert beveger vi oss sakte inn i mer dynamiske asanas (posisjoner). Vi beveger oss rolig i takt med pusten og får tid til å lande litt i posisjonene og kjenne etter hvordan vi har det der. Vi vil jobbe med styrke, bevegelighet, balanse, avspenning og pusten. Underveis i timen vil du kjenne på varme og bli utfordret i noen stillinger. Vi avslutter timen med en god avslapping. ​ Usikker på om yoga er for deg? Mange tror at yoga bare passer for myke og slanke kropper. Dette kunne ikke vært lenger fra sannheten. Alle har en yogakropp! Tynn, rund, lang, kort, myk eller stiv. Alle kan gjøre yoga, det gjelder å finne ut av hva din kropp trenger og klarer akkurat nå. Vi tilpasser yoga praksisen til deg. Det vil bli gitt tilpasninger slik at de ulike stillingene passer for deg. Det handler om å ta gode valg for deg selv, både på og av matten. "Kom som du er, bruk det du har og gjør det du kan." Sted: Online med livesending via zoom Tilgang til videoen i en uke etter livesending. Tid: Torsdag kl: 18:00 - 19:15 Dato: 8 oktober - 12 november Earlybird pris: 890kr (t.o.m. 25 september) Pris: 990kr

Kommende økter

Bindende påmelding

Avtaler må avbestilles eller endres minimum 48 timer før avtale for å unngå at du blir belastet full pris for timen. Ved sykdom, ta kontakt senest 24t før avtale for å unngå at du blir belastet full pris for timen.

Kontaktinformasjon

47417011

formfullyoga@gmail.com

Blaker Skanse, Skansevegen 43, Blaker, Norway Gule byggingen på innsiden av vollene. Inngangen nederst ved rundkjøringen.