Slow Flow

Torsdag kl: 10.00 - 11.15

Nysgjerrig på yoga og om det er noe for deg?

 

Mange tror at yoga bare passer for myke og slanke kropper. Dette kunne ikke vært lenger fra sannheten. Alle har en yogakropp! Tynn, rund, lang, kort, myk eller stiv. Det viktigste er å tilpasse yoga for din kropp og ikke endre kroppen for å passe til yoga. Klarer du ikke sette hendene i gulvet, så løfter vi gulvet opp til deg ved hjelp av blokker. Blokker, belter og bolstere er de viktigste verktøyene vi har. I dette kurset bruker vi de alle. 
 

Slow flow er en rolig dynamisk form for yoga som passer for alle uansett alder og nivå. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på kurset. Det vil bli gitt god veiledning og de ulike asana (stillingene) vil bli vist og gjennomgått.  

 

Vi begynner timen med å roe ned, lande i kroppen og skape kontakt med pusten. Etterhvert beveger vi oss sakte inn i mer dynamiske asanas (posisjoner). Vi beveger oss rolig i takt med pusten og  får tid til å lande litt i posisjonene og kjenne etter hvordan vi har det der. Vi vil jobbe med styrke, bevegelighet, balanse, avspenning og pusten. Underveis i timen vil du kjenne på varme og bli utfordret i noen stillinger. Vi avslutter timen med en god avslapping.

Usikker på om yoga er for deg? 
Alle kan gjøre yoga, det gjelder å finne ut av hva din kropp trenger og klarer akkurat nå. 
Vi tilpasser yoga praksisen til deg. Det vil bli gitt tilpasninger slik at de ulike stillingene passer for deg. Det handler om å ta gode valg for deg selv, både på og av matten.


"Kom som du er, bruk det du har og gjør det du kan."

Sted:  Haga Samfundshus
           Hagaplassen 15
           1929 Auli

Dato:    6 februar 2020

            13 februar 2020

            20 februar 2020

            27 februar 2020

              5 mars 2020

Tid: Torsdager kl:10.00 - 11.15

Pris: 750kr

Drop-in: 170kr (begrenset antall)

 

Nivå: Alle

 

Booking: Trykk her

Kurset holdes ved minst 6 påmeldte. 

Kontakt meg

formfullyoga@gmail.com

 

47 41 70 11

Sosiale medier
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Kristine Sofiedal. Proudly created with Wix.com