Slow Flow via Zoom

torsdag kl: 18.00 - 19.15

 

Slow flow er en rolig dynamisk form for yoga som passer for alle uansett alder og nivå. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på kurset. Det vil bli gitt god veiledning og de ulike asana (stillingene) vil bli vist og gjennomgått.  

 

Vi begynner timen med å roe ned, lande i kroppen og skape kontakt med pusten. Etterhvert beveger vi oss sakte inn i mer dynamiske asanas (posisjoner). Vi beveger oss rolig i takt med pusten og  får tid til å lande litt i posisjonene og kjenne etter hvordan vi har det der. Vi vil jobbe med styrke, bevegelighet, balanse, avspenning og pusten. Underveis i timen vil du kjenne på varme og bli utfordret i noen stillinger. Vi avslutter timen med en god avslapping.

Usikker på om yoga er for deg? 
Mange tror at yoga bare passer for myke og slanke kropper. Dette kunne ikke vært lenger fra sannheten. Alle har en yogakropp! Tynn, rund, lang, kort, myk eller stiv. 

 

Alle kan gjøre yoga, det gjelder å finne ut av hva din kropp trenger og klarer akkurat nå. Vi tilpasser yoga praksisen til deg. Det vil bli gitt tilpasninger slik at de ulike stillingene passer for deg. Det handler om å ta gode valg for deg selv, både på og av matten.


"Kom som du er, bruk det du har og gjør det du kan."

 

 

 

Sted: Online med livesending via zoom

          Tilgang til videoen i en uke etter livesending.

Dato:   8 oktober

           15 oktober

           22 oktober

           29 oktober

             5 november

           12 november

Tid: Torsdager kl: 18:00 - 19:15

Earlybird pris: 890kr (t.o.m. 25 september)

Pris: 990kr

Nivå: Alle

 

Booking: Trykk her

Påmelding til nyhetsbrev
Kontakt meg

formfullyoga@gmail.com

 

47 41 70 11

Sosiale medier
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Kristine Sofiedal. Proudly created with Wix.com