Praktisk informasjon

Hva skal jeg ha på meg?


Ha på myke og gode klær som det er lett å bevege seg i. Trenger ikke noe fancy klær, så ta på deg det du har. Selv har jeg alltid på meg bomulls thights og en singlet/t-skjorte. Når det gjelder føttene, er vi barbente på matten når vi praktiserer yoga. Evt kan man ha på antiskli sokker. Det er også veldig greit for den/de som ligger rundt deg om man kommer med nyvaskede føtter. Vi ligger ofte i 2 rekker og da ligger hode mot føtter ;)
Hva trenger jeg av utstyr?


Timer/kurs som er på yogastudioer eller treningsenter er alt av utstyr vi trenger tilgjengelig her. Du trenger kun å ha med deg selv :) Har du egen matte som du ønsker å brukes kan du ta med deg denne.

På kursene som ikke er arrangert på yogastudioer, må alle ha med egen yogamatte.

Jeg har annet utstyr som vi trenger.
Nyttig informasjon om mat og drikke


Ta med vannflaske på timene. Pass på å drikke godt før og etter timen.

Det er ikke så lurt å spise et stort måltid rett før yogatimen. Det kan fort bli litt ubehagelig.

Hadde latt det gå litt tid fra middag til yogatimer hvis man kan. Det samme gjelder frokost, anbefaler en lettere frokost og heller spise en litt større lunsj etter timen.
Når skal jeg møte til timen?


Møte gjerne opp i god tid før timen slik at du rekker å lande litt før timen begynner. Kom gjerne 15-20 min før timen begynner. Døren låses når timen begynner så det vil ikke bli mulig å komme inn sent. Dette forstyrrer de andre.
Hvorfor er noen timer merket med Formfull?


Dette er timer for deg med en formfull kropp og som ønsker å prøve yoga. I timene merket med Formfull fokuserer på å skape plass til og i kroppen, samt at vi ser på ulike variasjoner av asanaer. Yoga med en større kropp kan by på ulike utfordringer; for eksempel at kroppsdeler stopper i andre kroppsdeler. I Formfull timer vil vi sammen se på ulike tilpasninger og tips til hvordan vi kan gjøre ulike stillinger mer tilgjengelig.
Hvordan booker jeg med på et kurs?


Inne på "bli med" og på alle informasjonsidene på kurs, timer og workshop er det en "jeg er med" knapp. Trykk på denne for å melde deg på. Du vil da bli tatt videre med til et påmeldingsskjema som du fyller ut. Du vil etter påmelding motta en epost med mer informasjon.
Hva er prisen på timer og kurs?


Prisene varierer på hvor timene bir holdt og på om det er kurs, enkelt time eller workshop. Prisene ligger inne på de ulike informasjonsidene.
Hvordan betaler jeg?


Betaling via Formfull Yoga sin bedriftsvipps er det vanligste. Det er også mulig å betale kontant ved oppmøte eller ta kontakt hvis du ønsker en faktura eller overføre via banken.
Hvor mange er det plass til i en time?


Studio på Blaker Skanse har plass til max 10 deltakere. Det er målt og merket opp plasser til mattene med tape i gulvet slik at vi overholder smittevernkravene. Ved kurs/timer holde andre steder enn i studio på blaker er det stedets egne regler på antall som gjelder. Også der i tråd med smittevernkravene.

Fant du ikke svar på det du lurte på? 

Tusen takk for at du tok kontakt.

Det kan ta et par dager før du får svar.