Yin Yoga

Onsdag kl: 19.20 - 20.30

I dagens samfunn der opptatt og full timeplan nesten er blitt status er det lett å miste kontakten mellom kropp og sinn. Hvis vi kun har fokus på aktivitet (yang) kan kropp og sjel til slutt bli utbrent. Vi trenger å balansere yang med yin (ro og hvile) for at kropp og sjel skal fungere godt. 

Yin yoga inviterer oss til å roe ned og skape en sterkere kontakt med oss selv. Roen hjelper oss å dempe tankekjøret og være mer tilstede i øyeblikket. Vi lærer å akseptere oss som vi er og får bedre kontakt med hvordan vi egentlig har det. 

Vi holder stillingene i 3-5 minutter. Ved å holde posisjonene over tid tøyes bindevevet og musklene får hvile. Vi går inn i stillingene og tøyer bindevevet så langt vi klarer uten å føle 

smerte for så å bli der i flere minutter.

Det er viktig å ha med pusten i de passive holdene i stillingene for hvis vi slutter å puste skrur kroppen på sine forsvarsmekanismer. Dette vil aktivere kroppen istedenfor å slappe av og avspenne den. 

 

De lengre holdene er en øvelse i stillhet, tålmodighet og inaktivitet. Dette kan være vanskelig for noen, men vil bli enklere med øvelse. 

Etterhvert som vi jobber med kroppen vil du gi slipp på spenninger og det blir lettere å bevege seg og du vil føle deg lettere til sinns. 

Timen passer bra å kombinere med Slow Flow timen er kl 17.45 - 19.00. Melder du deg på begge kursene betaler du kun 850kr for yin kurset. 

Sted:  Blaker Skanske
           Skansevegen 43
           1925 Blaker

Dato:  Oppstart er utsatt inntil videre!

Tid: 

Earlybird pris: 

Pris: 

Kun 10 plasser

 

Drop-in: 180kr (kun tilgjengelig hvis det er ledig plass)

Nivå: Alle

 

Booking: Trykk her

Kurset holdes ved minst 6 påmeldte

Kontakt meg

formfullyoga@gmail.com

 

47 41 70 11

Sosiale medier
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Kristine Sofiedal. Proudly created with Wix.com