top of page
Skjermbilde 2024-02-28 kl. 22.53.51.png

Body Image

for deg som ønsker å bli bedre venn med Kroppen

Har du noen gang følt at ditt eget forhold til kroppen har holdt deg tilbake fra å virkelig leve livet? Kjenner du på følelsen av å være fanget i et mønster av selvkritikk og usikkerhet, der utseende og størrelse legger begrensninger på hvordan du deltar i verden rundt deg?

 

Du er ikke alene! Mange av oss kjenner på den følelsen. I et samfunn hvor vi blir bombardert med bilder og idealer om hvordan vi "bør" se ut, er det lett å føle at vi aldri helt er gode nok.

Jeg har vært der! I altfor mange år har jeg latt tankene om hvordan kroppen min burde være, hindre meg fra å virkelig omfavne livet. Jeg sto på sidelinjen å så på mens andre levde ut drømmene jeg også hadde og opplevde ting jeg drømte om å oppleve, alt mens jeg tenkte at jeg måtte endre på kroppen min før jeg var god nok til å ta del i alt dette. Jeg gikk glipp av så mange fantastiske øyeblikk, og hvorfor? Fordi jeg ikke kunne sette pris på kroppen min slik den var.

Sakte men sikkert har jeg lært at det ikke trenger å være sånn! Steg for steg har forholdet til kroppen min og meg selv blitt bedre. Jeg har blitt tryggere i den kroppen jeg har og har klart å ta mer og mer plass i eget liv. For det er ingen feil måte å ha en kropp på! 

Jeg har lært at størrelsen på kroppen min ikke definerer min verdi eller mine drømmer. Jeg har funnet en indre ro og aksept for meg selv, og jeg har innsett at jeg er så mye MER enn kroppen min. Jeg har begynt å ta plass i mitt eget liv, akkurat slik jeg er.   

 

Kjenner du deg igjen i dette? Har du brukt altfor mye tid på å vente på den "perfekte" kroppen før du virkelig kan begynne å leve livet ditt? Har du noen gang følt at kroppen din begrenser deg fra å gripe mulighetene som livet har å tilby? Hvis svaret er ja, så kan body image kurset være akkurat det du trenger! Det er på tide å bryte fri fra gamle tankemønstre og omfavne den strålende personen du virkelig er.

Bli med på denne reisen mot selvaksept og indre styrke, og oppdag den fantastiske friheten som kommer med å akseptere deg selv akkurat slik du er. Er du klar til å ta det første skrittet? Vi venter på deg med åpne armer!

Happiness is not size specific

- Kristine Sofiedal

Kroppen vår blir ofte syndebukk for andre ting som foregår i livet vårt.

DSC08986.jpg
mona-eendra-vC8wj_Kphak-unsplash.jpg

Body Image kurs

Kommer snart

NYHET!

Jeg ønsker å invitere deg til mitt helt nye Body Image kurs!

Et kurs der vi utforsker de dypere historiene bak vårt forhold til kroppen og oss selv. Sammen skal vi utforske, lære og vokse - og viktigst av alt, støtte hverandre mens vi går gjennom denne transformasjonen.

facilitator badge.png
bottom of page