top of page

Hei, Kristine her!

+

Jeg er her for å dele litt av min reise med deg - en reise som handler om å finne fred og glede i min egen kropp, og som jeg håper kan inspirere deg til å gjøre det samme.

 

Som yogalærer, kraniosakral terapeut og body image entusiast, brenner jeg for å bryte ned barrierer og hjelpe kvinner med å bryte ut av den negative sirkelen knyttet til kroppsbilde.

 

Hvorfor? Fordi jeg har vært der, hvor kroppen min føltes som min fiende, og det negative kroppsbildet holdt meg tilbake fra å virkelig leve livet mitt på den måten jeg ønsket. Min egen reise med å omfavne og akseptere min kropp og bli mer glad i meg selv har vært utfordrende, men også en utrolig berikende opplevelse. 

 

Gjennom yoga har jeg funnet en unik måte å bevege meg på som ikke bare har invitert til fysisk styrke, men også til glede og frihet. Med forsiktighet og kjærlighet, tilpasset jeg hver stilling til min unike kropp, og oppdaget en følelse av mestring og frihet i bevegelsene mine. Sakte, men sikkert, begynte jeg å se skjønnheten i mine egne kurver, og å akseptere min kropp som den var, med all dens historie.

 

Min interesse for kraniosakralterapi ble vekket under en yin yoga time, og ble en viktig del av min healingreise. Gjennom denne terapien har jeg jobbet med å bearbeide det kroppen min har holdt på, noe som har hjulpet meg å komme meg gjennom en vanskelig tid i livet og funnet tilbake til livsglede og tilstedeværelse. 

 

Det aller viktigste jeg har lært, er at min verdi ikke er knyttet til hvordan kroppen min ser ut på utsiden.

Nå, med innsikt og visdom fra min egen reise, ønsker jeg å tilby min støtte til deg. Sliter du med å akseptere din egen kropp, håndtere helsemessige utfordringer eller søker etter indre ro og balanse, er jeg her for å hjelpe. Gjennom kraniosakralterapi, yogaøkter og body image kurs kan vi sammen utforske veier mot selvaksept, kroppsaksept, healing og livsglede.

Jeg ønsker å være din guide og støttespiller på din reise. 

Velkommen til en helhetlig tilnærming som omfavner alle aspekter av deg.

untitled--24.jpg

+

Utdannelser

*Body Image Boot Camp facilitator // Teri Hofford

*Kraniosakralterapi // Vaajma Academy

*Sequencing Course // Allison Ray Jeraci

*Holistisk Yoga Terapi // Anneli Mjøen

*Heart + Bones: Modern Yoga Certificate

*Yogalærer Grunnutdannelse // Oslo Yoga

*Yoga for All // Dianna Bony + Amber Kanes

*Yoga Teacher Training // Yogaworks
Life is beautiful sign
bottom of page