top of page

For meg er det viktig å tilby en inkluderende og tilgjengelig praksis da ingen kropper er like. Alle kropper er laget for bevegelse og fortjener å bevege seg på en måte som føles godt. Sammen utforsker vi kroppens bevegelighet og hva din kropp trenger og klarer akkurat nå. Med fokus på variasjoner kan du velge det som passer best deg, din kropp og dagsform. På denne måten skapes det rom til å bevege kroppen med frihet og tilstedeværelse. 

På denne siden finner du en oversikt over kurs og klasser. Du vil se at noen er merket med FORMFULL. Dette er timer for deg som bor i en større kropp. Hvorfor egne kurs og klasser?

Jeg husker fortsatt frihetsfølelsen i kroppen som kom sammen med det å være sammen med mange andre mennesker som bodde i samme type kropp som meg, i en tykk kropp i ulike størrelser. Den friheten som kom med at kroppen plutselig ikke takk så stor plass, var helt fantastisk! Denne frihetsfølelsen ønsker jeg å dele med deg. Skape en plass der kropp er kropp, et sted der forsvarsveggene kan få synke og vi sammen øver på å ta plass i livet. Jeg ønsker å være med på å skape det nettverket og samlingsplassen jeg selv har savnet. 

+

Yogaklasser, kurs og eventer

Timeplan
Takknemlighet.jpg

Myk Yoga

Myke yogaklasser som inviterer deg inn til en pause. En pause i hverdagen der du kan senke skuldrene og bare være tilstede, uten prestasjon.

Myke bevegelser i et rolig tempo sammen med øvelser som åpner opp i muskulaturen og bindevevet. Hele timen foregår nærme gulvet; liggende, sittende og på kne. Vi øver på nærvær som kjennes godt ut fysisk, mentalt og emosjonelt. Timen rundes av med en lengre avspenning.

Hvor:

Avancia, Industriveien 4, 2020 Skedsmokorset

Torsdag kl: 1800 - 18.55 (partalls uker)

Fredag kl: 10.40 - 11.40

Drop-in mulig. Ring resepsjonen på 64 83 51 70.

+

privattimer

Privattimer holdes i studio, hjemme hos deg selv, eller på nett. Dette passer for deg som:

- Har lyst til å prøve yoga, men kvier deg for å gå på en time første gangen.

- Helst vil gjøre yoga alene eller sammen med en venn.

- Vil ha et yogaprogram eller tilpassede stillinger spesielt for deg og der kroppen din er akkurat nå

- Har et spesielt fokus, som for eksempel bedre mobilitet i kroppen, lettere for å komme opp og ned av gulvet, finne roen eller få bedre kontakt med pusten.

- Har en yogapraksis, men vil lære mer om å tilpasse stillinger på dine timer. 

Sammen finner vi den beste løsningen for deg, dine mål og ønsker. Jeg er her for å støtte deg, lytte, guide og kanskje utfordre deg litt. 

For mer informasjon, spørsmål, pris, tilgjengelighet og booking, ta kontakt via skjemaet HER eller send meg en mail på formfullyoga@gmail.com

Vi kan også møtes til en 20 min uforpliktende samtale online for å se om dette er noe for deg. 

Grupper og Bedrift:

Ta kontakt ved å fylle inn skjemaet her

Privatimer

+

Du er en av de som har gitt meg motivasjonen til å fortsette med yoga uten å tenke at jeg må ned i vekt først for jeg klarer ikke ting dypt nok til at det blir riktig uansett!

 

Nina, Visuell Yoga

+

Helt fantastisk! Dette var behagelig, hyggelig og inspirerende. Det jeg satte mest pris på var roen. 

 

Jeg følte ikke at jeg var den dårligste, jeg følte ikke at jeg måtte prestere, og når jeg hadde en time hvor jeg måtte ta det med ro, var det ikke noe press. 

 

Videre satte jeg enormt pris på at øvelsene ble vist i flere versjoner, og at du tilrettela for alle type kropper. 

 

Jeg håper jeg får tid til å være med på et nytt kurs i fremtiden!

Carina

+

Du forklarer så godt, er tydelig og det er lett å følge deg. Det føles også trygt og behagelig, og ikke minst får jeg mestringsfølelse, det er jeg veldig takknemlig for. Jeg kjenner ikke på den samme følelsen av gjøre «feil», «ikke lykkes» med osv. Takk igjen Kristine!

Linn

bottom of page