top of page
pawel-czerwinski-KGn59JlYRB8-unsplash.jpg

Formfull Yoga

Yogaklasser, kurs og events for deg som bor i en formfull kropp

Velkommen til et sted hvor kroppen din er akseptert og feires akkurat slik den er!

Jeg husker fortsatt frihetsfølelsen i kroppen som kom med det å være sammen med andre mennesker som bodde i samme type kropp som meg, i en tykk kropp i ulike størrelser. Den friheten som kom med at kroppen plutselig ikke tok så stor plass, var helt fantastisk! 

 

Den frihetsfølelsen ønsker jeg å dele med deg. Jeg ønsker å skape et inkluderende fellesskap der vi kan feire formfulle kropper og støtte hverandre. En plass der kropp er kropp, et sted der forsvarsveggene kan få synke og vi sammen øver på å ta plass i livet. 

Er du usikker på om dette er for deg? Ta kontakt så ser vi på det sammen :) 

Yoga for deg som ønsker:

- økt bevegelighet

- føle deg bedre fysisk, mentalt og emosjonelt

-  kjenne på mestring i et prestasjonsfritt miljø

- finne glede i bevegelse 

- bli bedre kjent med deg selv gjennom bevegelse

- bevege deg omsorgsfullt og med tilstedeværelse

- at kroppen fungerer bedre i hverdagen

- bli bedre venn med kroppen

Er du på utkikk etter timer som inneholder hodestående, håndstående, dype bakoverbøyer eller binding av kroppen i kompliserte fasonger? Da finnes det hundrevis av andre timer og lærere for deg. 

logo1_edited.jpg

Yogaklasser, kurs og eventer

Timeplan

+

+

Du er en av de som har gitt meg motivasjonen til å fortsette med yoga uten å tenke at jeg må ned i vekt først for jeg klarer ikke ting dypt nok til at det blir riktig uansett!

 

Nina, Visuell Yoga

+

Helt fantastisk! Dette var behagelig, hyggelig og inspirerende. Det jeg satte mest pris på var roen. 

 

Jeg følte ikke at jeg var den dårligste, jeg følte ikke at jeg måtte prestere, og når jeg hadde en time hvor jeg måtte ta det med ro, var det ikke noe press. 

 

Videre satte jeg enormt pris på at øvelsene ble vist i flere versjoner, og at du tilrettela for alle type kropper. 

Carina

+

Du forklarer så godt, er tydelig og det er lett å følge deg. Det føles også trygt og behagelig, og ikke minst får jeg mestringsfølelse, det er jeg veldig takknemlig for. Jeg kjenner ikke på den samme følelsen av gjøre «feil», «ikke lykkes» med osv. Takk igjen Kristine!

Linn

...du finner meg også her

Yoga Flyt

Low lounge.jpg

Yogaklasser for deg som ønsker å utforske dynamisk yoga i et roligere tempo. Timen kombinerer kjente yogastillinger med øvelser som støtter kroppens mobilitet og stabilitet. resultatet er en holistisk og bærekraftig tilnærming til yoga. Utforsk styrke, bevegelighet, balanse, avspenning og pusten gjennom en helhetlig praksis. 

Hvor:

STERK, Romerike Sparebank Arena, 1929 Auli

Mandager kl: 17.45 - 18.45

Myk Yoga

Takknemlighet.jpg

Myke yogaklasser som inviterer deg inn til en pause. En pause i hverdagen der du kan senke skuldrene og bare være tilstede, uten prestasjon.
Myke bevegelser i et rolig tempo sammen med øvelser som åpner opp i muskulaturen og bindevevet. Hele timen foregår nærme gulvet; liggende, sittende og på kne. Vi øver på nærvær som kjennes godt ut fysisk, mentalt og emosjonelt. Timen rundes av med en lengre avspenning.

Hvor:

STERK, Romerike Sparebank Arena, 1929 Auli

Fredager kl: 18.00 - 19.15

logo1_edited.jpg
yfa_badge_cyan_250px.jpg
bottom of page